Accessoires

stoer-geboortekaartje-geboortelabels-jongen-groen-zeegroen-zeeblauw-wolf-bruin-leer-storm2

Sluitstickers

Een sluitsticker maakt je enveloppen helemaal af en maakt het tot een cadeautje op de mat. Een sluitsticker kan al een hint geven over de inhoud van de envelop, extra leuk voor je gasten! Onze sluitstickers leveren wij in 3 cm doorsnede. Wij maken de sluitstickers met beelden uit jouw geboortekaartje, hierdoor heb je altijd unieke sluitstickers die nergens anders te koop zijn!
Onze sluitstickers worden per vel digitaal geprint en zijn daardoor niet mogelijk met foliedruk.

Kraamborrelkaartjes

Geef jij een feest met de geboorte van jullie kindje? Extra leuk zijn de kraamborrelkaartjes. Het zijn kleine kaartjes binnen het formaat van 10 x 10 cm en voegt ze toe als uitnodiging aan de geboortekaartjes, zo heb je zelf in de hand wie er op jullie feest komen. Kraamborrelkaartjes worden helemaal in stijl en op maat gemaakt bij jouw kaartje.
stoer-geboortekaartje-zwart-wit-monochrome-met-ronde-hoeken-en-bolhoedje-vik-2

Tags, touw, linten & leer

Hoe leuk is het om je kaartje af te maken met een stel te gekke tags welke aan je kaartje geknoopt zijn met een prachtig lint of leer? Wij houden ervan en daarom laten wij je graag het één en ander zien!

Alle items zijn los bij te bestellen en worden eveneens op maat gemaakt aan de hand van jouw kaarten. Heb je items besteld, zoals geboortelabels, tags, linten, touw of bijvoorbeeld sluitstickers? Deze artikelen worden altijd los mee verzonden en dien je zelf in elkaar te zetten. Je kunt de kaartjes en/of enveloppen eenvoudig afmaken met de bijgeleverde producten.

Collectie tags
Je hoeft zelf niet aan het knippen want alle tags worden voor jouw bedrukt én gestanst. Omdat het om fragiel handwerk gaat zijn niet alle tags identiek.

geboortekaartje-stoer-donker-blauw-zwart-geel-lint-kraft-bruin-hartjes-casper2

hartjes

Luikvouw-geboortekaartje-oud-roze-met-sterren-label

sterren

wolkjes

geboortekaartje-geel-okergeel-zwart-wit-hartjes-tag-datum-lintje-rosa1

rechthoekjes

met afgeronde hoekjes

pijltjes

Collectie touw & (bakkers)lint
Wij leveren voornamelijk touw en linten van het merk Garn und Mehr © De collectie wijzigt vaak, vraag naar de beschikbare kleuren.

zwart/wit

grijs/wit

zilver/wit

goud/wit

goud

zilver

zachtblauw/wit

zachtroze/wit

turquoise/wit

okergeel/wit

koper

touw

Collectie leer
Wij leveren echt leer uit. De collectie wijzigt vaak, vraag naar de beschikbare kleuren.

zwart

donkerbruin

cognac

stone

nude

mint turquoise