Verzend- en levertijden

Wanneer jullie kindje is geboren,  ontvangen we graag per e-mail de juiste gegevens zoals datum, tijdstip, gewicht en lengte e.d.  Zodra deze gegevens zijn ontvangen passen we de kaartjes op werkdagen aan. Zijn de gegevens vóór 12.00 uur aangeleverd dan worden de kaarten op werkdagen dezelfde middag nog in productie genomen. Mailen jullie ná 12.00 uur? Dan geldt dat ze de eerstvolgende werkdag in productie gaan.

Full colour print: Binnen 1 á 2 werkdagen verzonden*.
Voorbeeld: in het weekend en/of op maandag aangeleverd voor 12.00 uur is dinsdag- of woensdagochtend verzonden.

Kaartjes met losse tags: Deze worden op de 2de werkdag verzonden*. De geboortekaartjes wachten hierdoor een dag langer met verzenden.
Voorbeeld: in het weekend en/of  op maandag aangeleverd voor 12.00 uur is woensdagochtend verzonden.

Stickers: Stickers worden indien mogelijk op voorhand gedrukt en tegelijk tijdig met de geboortekaartjes verzonden. Indien het geslacht onbekend is of de stickers kunnen om welke reden dan ook nog niet gedrukt worden, worden ze last minute gedrukt en binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Stickers worden dan door een externe drukkerij direct aan jouw uitgeleverd via PostNL brievenbuspost. Het kan dan voorkomen dat beide items niet op hetzelfde tijdstip geleverd worden.

Folieprint: Binnen 3-4 werkdagen verzonden*.
Voorbeeld: in het weekend en/of op maandag aangeleverd voor 12.00 uur is donderdag- of vrijdagochtend verzonden.

Foliedruk / Blinddruk / Letterpress: Kaartjes die ambachtelijk gedrukt worden, worden met gemiddeld één week verzonden*. De levertijd is geheel afhankelijk van de complexiteit van de kaart. Een kaart met meerdere drukstempels heeft vanzelfsprekend een langere levertijd dan een kaart waar 1 drukstempel voor nodig is.

Let op! Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van de gegevens. Is de deadline voor die dag verstreken, dan wordt het automatisch doorgeschoven naar de eerstvolgende werkdag. In het weekend wordt er niet gedrukt danwel verzonden; worden de gegevens op vrijdagochtend vóór 12.00 uur doorgegeven dan worden de kaartjes op z’n vroegst de maandag daaropvolgend verzonden.

* Onze verzendtijden zijn indicaties, wij doen ons uiterste best om deze tijden na te komen. Echter er kunnen géén rechten aan worden ontleent. Onze kaartenproductie wordt met de hand ontworpen, gedrukt, afgewerkt en verzonden. In enkele gevallen kan het daardoor voorkomen dat er mogelijk een werkdag extra nodig is dan aanvankelijk aangegeven om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Er vindt géén restitutie plaats indien dit voorvalt.
Wij verzenden met PostNL en DHL (afhankelijk van druktechniek) en hebben na het overdragen aan het postorderbedrijf géén invloed op de aflevertijden.