Meer informatie..

Prijzen
Ben je nieuwsgierig of onze kaartjes binnen jouw budget vallen? Op deze pagina vind je alle prijzen voor de diverse kaarten, druktechnieken en accessoires.

Hoe werkt het?
Geïnspireerd geraakt door de ontwerpen van onze geboortekaartjes? Dan kan je deze direct bij ons bestellen of vrijblijvend een offerte opvragen. Benieuwd hoe het werkt?

Veel gestelde vragen
Heb je na het lezen van de nodige informatie nog meer vragen? Wellicht dat wij je op deze pagina verder kunnen helpen!

Levertijden
Wanneer kan jij je kaartjes verwachten na het doormailen van de geboortegegevens? Het varieert per kaart, maar hier leggen we alles uit.

Accessoires
Hoe leuk is het om je kaartjes af te maken met een stel te gekke tags welke je aan je geboortekaartje knoopt met een prachtig lint of bijvoorbeeld leer?

Papiersoorten en druktechnieken
We bieden verschillende soorten kaarten aan zoals; print, foliedruk maar ook letterpress. Benieuwd wat de verschillende druktechnieken zijn?

Enveloppen
Kies jij voor voordelige maar nette witte enveloppen of ga je liever voor bijpassende enveloppen in een mooie kleur of met metallic glans? De keuze is reuze!

Geboorteposter
Leuk als kraamcadeau maar ook om jezelf cadeau te geven! Een geboorteposter op basis van jouw geboortekaartjes.

Kleuren en lettertypes
Doe inspiratie voor jouw geboortekaartje of trouwkaart op met de door ons geselecteerde kleuren en lettertypes.

Recensies
Wij hebben nauw contact met iedereen die een product van ons afneemt, dit resulteert natuurlijk in fantastische en blije klanten. Lees en laat je twijfels achter je!