Onze werkwijze

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Lees dan kort verder. 

Ben je gecharmeerd van onze ontwerpen/ons drukwerk? Wellicht kunnen wij ook iets voor jou betekenen. Onze werkwijze is best heel simpel.

Je kan ons eenvoudig bereiken op maandag t/m vrijdag via mail (info@festikaart.nl) of WhatsApp (rechtsonder in je beeldscherm).
We ontwerpen én drukken alles op maat. Geen enkele kaart is bij ons hetzelfde en hier vragen wij niets extra’s voor. Stuur ons jouw vraag/ideeën voor een geboortekaartje door en geef hierbij de volgende informatie mee:

  • Je naam
  • De uitgerekende datum
  • Hoeveel kaartjes?
  • Wat wens je voor kaartje? 
  • Wat voor soort druktechniek? (zie ook druktechnieken)
  • Eventuele extra’s? Denk aan een bijzondere papiersoort, enveloppen, stickers of bijvoorbeeld tags? 
  • Stuur ons alstublieft geen plaatjes en/of foto’s mee van kaartjes welke niet van ons afkomstig zijn, deze aanvragen zullen wij vanwege ons copyright beleid helaas niet in behandeling nemen. Kaartjes elders op het internet zijn eigendom van een andere illustrator of drukkerij.

Binnen 1-2 werkdagen sturen wij je een vrijblijvende prijsopgave toe. Je kan vooraf altijd even onze basis prijslijst raadplegen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Check daarna altijd even je spambox want je zult niet de eerste zijn die onze mails niet ziet verschijnen.

Indien je akkoord bent gegaan met de op maat gemaakte prijsopgaaf, kunnen wij voor jou aan de slag. Je ontvangt tijdens het ontwerpproces een digitaal voorstel aan de hand van jouw doorgegeven wensen. Nadat je ons voorstel hebt ontvangen kan je uiteraard nog wijzigingen of andere wensen doorgeven. Doorgaans hanteren we naast het voorstel, 3 correctierondes en als extra een final check. Onze ervaring is dat een nieuw te ontwerpen geboortekaartje binnen deze rondes, met jullie feedback prima te verzorgen is.

En dan.. de drukproef?
Nee, helaas is het niet mogelijk om een fysieke drukproef te ontvangen. Dit komt omdat al onze geboortekaartjes met de hand, op hoogwaardige kwaliteit of ambachtelijke wijze worden gedrukt. We willen en kunnen je wél samples toezenden. Bij een bestelling ontvang je deze van ons gratis. Had je deze samples reeds voor je bestelling aangevraagd en betaald dan ontvang je het bedrag retour op je factuur. 

Zodra de kaartjes voor jullie naar wens klaar staan, ontvang je een IDeal betaallink via de e-mail om het factuurbedrag te voldoen. Let er op dat de geboortekaartjes pas in productie gaan na betaling van de factuur. Het (te) laat betalen van de factuur kan vertraging veroorzaken in het druk- en verzendproces. Nadat de factuur volledig is voldaan gaan wij jullie kaartjes drukken. De levertijden van de diverse druktechnieken vind je hier.