Onze werkwijze in 9 stappen

Ben je geïnspireerd geraakt door de ontwerpen van onze geboortekaartjes?
Dan kan je deze direct bij ons bestellen of vrijblijvend een offerte opvragen.

Gratis proefkaarten
Omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten weten wat ze bestellen, hebben wij een standaard collectie met proefkaarten. Deze kaartjes zijn gedrukt op diverse papiersoorten en in verschillende kleuren. De proefkaartjes die verstuurd worden bevatten fake namen- en adressen op de kaart en kunnen daarom iets afwijken van de foto’s, het is puur ter inspiratie en impressie.

Offerte opvragen
Hierin vragen wij je om alvast na te denken over het formaat, de papiersoort, de kleuren, het aantal kaartjes en eventueel kan je je stijl doorgeven. Aan de hand van deze gegevens maken we een offerte op maat.

..of een bestelling plaatsen
Ben je er al uit en wil je voor een standaard bedrag dat wij voor jou een kaartje met jouw wensen ontwerpen? Dan kan je voor een vaste prijs direct een bestelling plaatsen naast het kaartje dat jij graag wenst.

Aan de slag!
Indien je een bestelling hebt geplaatst of akkoord bent gegaan met de op maat gemaakte offerte, gaan we voor jou aan de slag. Binnen 2-4 weken mag je een eerste digitaal voorstel verwachten. Onze ontwerp tijd verschilt per periode en drukte. Via de mail houden we je op de hoogte hoe lang het voor jou zal duren.

Wijzigingen en correcties doormailen
Je ontvangt tijdens het ontwerpproces één digitaal voorstel aan de hand van jouw wensen. Nadat je deze hebt ontvangen kan je nog wijzigingen of andere wensen doorgeven. Ongeacht de opdracht, hanteren we ten alle tijde 5 correctie rondes. Dit betekent dat je bij iedere correctie ronde goed na moet gaan wat jij wél of niet mooi vindt aan je kaartje. Geef dit aan ons door, wij nemen je feedback mee voor een nieuwe versie.

En dan.. de proefdruk?
Nee, helaas is het niet altijd mogelijk om een fysieke proefdruk te ontvangen. Dit komt omdat al onze geboortekaartjes op ambachtelijke wijze en hoogwaardige kwaliteit worden gedrukt. In tegenstelling tot de ‘standaard aanbieders’ worden onze kaartjes niet digitaal geprint maar offset gedrukt. De kwaliteit is hierdoor aanzienlijk hoger, maar de opstartkosten voor één exemplaar dus ook. Een proefje kost al gauw hetzelfde als 25 kaartjes.
Indien je perse een fysieke proefdruk van jouw exemplaar thuis wilt ontvangen dan is dat in enkele gevallen mogelijk, de kosten hiervoor variëren van €5,- tot €25,- afhankelijk van de gekozen druktechniek. Deze kosten zijn niet inbegrepen maar worden vooraf met jou gecommuniceerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Definitief ontwerp
Als jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp dan ontvang je een laatste digitale proef en de informatie voor het aanleveren. Via de e-mail communiceren wij met jou wat de aanlever-deadline per druktechniek is. Dit varieert op werkdagen van 11.30 ’s morgens tot 15.30 uur ’s middags.

Geboortekaartjes verzenden en levertijd
Bij akkoord laten we de kaarten in de door jullie genoemde oplage drukken.
Voor full-colour drukwerk geldt een levertijd van circa 2-3 werkdagen.
Voor geboortekaartjes met folie, letterpress en blinddruk kaartjes geldt een levertijd van 3-5 werkdagen.

Betaling
Nadat de kaarten bij jullie binnen zijn gekomen, ontvang je van ons een factuur per mail. Het factuurbedrag dien je binnen 8 dagen over te maken op het rekeningnummer dat onderaan de factuur staat.